csajszisblog :)

lánynak lenni jó

A nagymamám születésnapját ünnepeltük egy nagyon menő étteremben a családommal. Éppen a salátámat ettem amikor egy bizarr dolgot vettem észre a tányéromban."Úristen egy bogár!!!!-kiáltottam, és azzal a lendülettel ki is borítottam a tányért. Akkora csörömpölés volt, hogy az egész étterem összeszaladt, és nem csak a családom, hanem az étterem vezetője is kérdőn nézett rám. Megkérdezték, mi a baj, én pedig hisztérikusan mutogattam a kidőlt salátástálra: "Volt benne egy bogár!!!" A séf összeszedte a maradékot, és alaposan átnézte a salátámat. "Kisasszony, nem tudom mi lehetett az, de ebben nincs bogár." - mondta - "Nem lehet hogy a fekete olajbogyót nézte ízeltlábúnak?"


Egyszer elmentünk a barátnőmmel szaunázni,mert azt hallottu,hogy az jót tesz a bőrnek.A barátnőmmel beléptünk a szaunába,és a törölközővel próbáltuk magunkat takargatni.Na most jön majd a cikis rész-Egyszer csak betoppant a töritanárom,és teljesen mesztelenül ott állt elöttünk a törölközővel a vállán.Azóta mindíg elpirulok ha töri óra van,és alig merek megszólalni.


Randizni mentem a világ leghelyesebb pasijával. Bombázó akartam lenni, ezért felvettem a vadiúj magassarkúmat. Nagyon szexi voltam a szűk szárú farmeromban, a rövid pólómban és az új cipőmben - csak éppen járni nem tudtam benne. A mozibol kijövet beleléptem egy csatornafedél résébe. Egy hatalmasat estem - és ha ez nem lett volna elég, egy arra járó néni a pasimat kezdte szidni, mert azt hitte, hogy ő lökött el. Szegény srác csak megszeppenten állt, nem tudta hogy engem segítsen e fel, vagy a néninek magyarázza el hogy pontosan mi is történt.


Az iskolai színjátszó csoportunkkal éppen egy darabot próbáltunk az iskolai ünnepélyre. A szünetben a legjobb barátnőmmel bohóckodni kezdtünk a mikrofonnal. Belerikácsoltunk, és különböző hangokat adtunk ki. Amikor hirtelen belépett a terembe a tesitanár, aki amúgy nagyon tetszik nekem, azonnal abbahagytuk a viháncolást. " Hát nem szexis?", áradoztam. De válasz helyett csak vigyorgott rám a barátnőm. Amikor ránéztem a tanárra, máris tudtam, miért: a mikrofon bekapcsolva maradt, és ő mindent hallott! Legszívesebben ott estem volna össze holtan!


Annak ellenére, hogy a múlt vasárnapot átalhattam volna, korán, már 7-kor felébredtem, mert vécére kellett mennem. Nálunk ebben az időben még mindenki ágyban van, nem zártam magamra az ajtót. Amit viszont nem tudtam: a bátyám haverja nálunk aludt. Épp, amikor a vécépapírért nyúltam volna, kinyílt az ajtó - és ott állt előttem a bátyám leghelyesebb barátja. A nagy ijedtségtől nem tudtam megszólalni, de mást sem csinálni. Ami viszont még cikisebbé tette az egészet, hogy később, reggeli közben bénán vigyorgott rám. Legszívesebben elsüllyedtem volna szégyenemben. Miért pont ez a srác látott meg, hogy intézem a dolgomat??? Olyan ciki!


A barátomnál voltunk egyik délután, és hát.. sexeltünk, de fel is vettük kamerára.
A Barátom állította elő a ballagásunkra a videót, amit a ballagás közben lejátszanak.
Azt tudni kell rólam, hogy anyum nem tud a barátomról, és nagyon félt a fiúktól is.
A ballagásunkra nagyon nagyon sok rokonom eljött, mint egy kisebb esküvőre.. annyian voltunk nálunk :)
voltunk vagy 1000 a sport pályán. A mai napig sem tudjuk hogyan, de a mi videónk,
amin sexelünk azt játszották le a ballagáson. az egész iskola látott belőle kemény 1 percet..:S


Az egyik hétvégén nagyon szép idő volt, és a barátommal piknikezni mentünk a Margitszigetre. Minden nagyon jó volt: feküdtünk a földön, néztük a gyünyürű kék egyet és beszélgettünk. Egyszer csak hirtelen egy hatalmas dongó repült az arcomra. Annyira megijedtem, hogy felpattantam, és elkezdtem körbe-körbe rohangálni. Úgy éreztem hogy a dongó beleragadt a hajamba. Elkezdtem rázni a fejemet, mint egy őrült - vagy mint aki éppen egy vad rockkoncerten tombol. Közben sikítoztam, így tutira mindenki minket nézett. Kb. 15 percbe telt, mire a párom letudott csitítani. Szegény, szerintem ott jött rá, hogy egy igazi hisztérika vagyok! :)


Szülinapi meglepetés.

Van egy haverom, a Gézuka, akinek hatalmas a micsodája. Mivel az ilyesmi nem marad titokban, ezért egy lány sem mert vele intim kapcsolatba kerülni. Dehát Gézuka már nagyon szeretett volna "írni a cerkájával", így elhatározta, hogy összegyűjtögetett zsebpénzén befizet egy örömlányra. A szülinapi partijára időzítette a dolgot, a tizennyolcadikra. Nagy bulit rendezett, és egy

ilyen callgirl-szolgálattól rendelt egy lányt oda magának. Persze senkinek sem szólt egy szót sem. Mivel nem tudtunk róla, így a haveri kör közös ajándéka az volt, hogy befizettünk neki egy örömlányra. De ez még semmi! Gézuka szülei eléggé felvilágosult emberek voltak, és hallották a mendemondákat a kisfiúkról, hogy senki sem akar vele... Így aztán a ők is ugyanazt a meglepetést eszelték ki, mint mi, annyi különbséggel, hogy a mutterja tortát is sütött. A nagy napon este teljes létszámban ülünk a nappaliban. Csöngetnek. Na vajon ki lehet az? Gézuka nyitja az ajtót, hát ott áll egy nagycsöcsű vörös. Kérdezi Gézu: - Te vagy a Helga? - Nem, én a Móni vagyok, engem rendeltek ide. - De én a Helgát kértem, direkt mondtam hogy szőke legyen. Ebben a pillanatban megszólalt egy hang a háta mögül, egy jó negyvenes, erősen kifestett nő állt ott. - Ide köllött a kurva? - kérdezi. Gézukának már dülledt a szeme, mert ez a nő még kevésbé hasonlított álmai asszonyára, meg még sültparaszt is volt. - Te meg mit rontod itt az üzletemet, te vén majom? - mondja neki a másik. - Mit montál? És elkezdtek verekedni. Először döbbenten néztük, aztán mindenki elkezdett ujjongani, és drukkolni az egyik vagy másik nőnek, akik már egymás haját tépték. Ment egy ideje a móka, mikor befutott a Helga. Akkor az öregebbik kurva ránéz a Helgára: - Háde nebassz, ez a Szabó Bözsi lánya! Hát te meg micsinász itten? Ha én eztet emlondom az anyádnak! Na, akkor már hárman verekedtek. Egy idő után kijött a rendőr, meg a mentő, nagy balhé lett, jól szórakoztunk. Gézuka viszont szűz maradt.

Hol a cipőm?

Néhány évvel ezelőtt vendégségben voltam. Szeretem levenni a cipőmet, ezért amikor leültünk ebédelni, az asztal alatt kibújtam belőle. Ebéd után átmentünk a nappaliba beszélgetni, én a cipőimet az asztal alatt felejtettem. Estefelé indultam volna haza, de a cipőim sehol. Rövid keresgélés után a házigazdák kutyájának a kosarában leltünk rá azokra a foszlányokra amit a kutya meghagyott belőle.
A kutyus sajnos már nem él, de azóta is, ha átmegyek hozzájuk, mindig előjön ez a történet.







Weblap látogatottság számláló:

Mai: 10
Tegnapi: 8
Heti: 10
Havi: 80
Össz.: 8 333

Látogatottság növelés
Oldal: ciki sztorik
csajszisblog :) - © 2008 - 2024 - csajszisblog.hupont.hu

Ingyen weblap készítés, korlátlan tárhely és képfeltöltés, saját honlap, ingyen weblap.

ÁSZF | Adatvédelmi Nyilatkozat

X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »